Volg de wedstrijden rechtstreeks met de Eredivisie Live app op je iPhone

Met de Eredivise Live app op je iPhone blijf je altijd en overal op de hoogte van de ontwikkelingen in de Eredivisie. Maar nu de app is bijgewerkt, kun je ook de uitslagen van voetbalwedstrijden voorspellen en live wedstrijden volgen als Ziggo Eredivisie Live abonnee.

Uitslagen voorspellen

De update heeft voor een aantal uitbreidingen gezorgd, zoals de mogelijkheid om wedstrijden in de Eredivisie te voorspellen. Op het scherm zie je percentages staan met de kans op winst, gelijkspel of verlies van de verschillende clubs. Jij kunt je eigen voorspelling maken door de eindstand per wedstrijd in te vullen. Er is geen mogelijkheid om onderling met vrienden een soort poule te houden, dus het gaat puur om je eigen voorspellingen. Overigens heb je na de update van de Eredivisie Live app voor de iPhone ook toegang tot het live voetbal uit de Duitse bekercompetitie, DFB Pokal. Verder is de kwaliteit van de video’s enorm verbeterd.

Toegang voor abonnees van Eredivisie Live

Eredivisie Live abonnees van Ziggo kunnen sinds 1 augustus 2012 automatisch van de service Eredivisie Live Go gebruikmaken. Daarmee volg je overal en altijd live de wedstrijden, interviews en samenvattingen op je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de app Eredivisie Live gratis op je iPhone.

FOX Sports NL

Eredivisie

9,2 (1032 reviews)
Gratis via App Store
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL
FOX Sports NL

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.