Volg de US Open met 2009 US Open op de iPhone

Redactie
2 september 2009, 21:24
1 min leestijd
Volg de US Open met 2009 US Open op de iPhone

Op maandag 31 augustus is de US Open begonnen. Dit belangrijke tennistoernooi is goed te volgen via de de verschillende sportjournaals op bijvoorbeeld Nederland 1 of Eurosport, maar als je altijd actuele resultaten wilt hebben kan je 2009 US Open downloaden uit de App Store. Deze applicatie doet uitgebreid verslag van het toernooi.

De applicatie heeft vele functies. Een paar daarvan staan hieronder beschreven:

Scores
Op deze pagina’s kan je niet alleen de gespeelde wedstrijden zien, maar ook de actuele standen bekijken. Op het moment dat er gespeeld wordt, zullen er hier actuele resultaten te vinden zijn. Hierdoor kan je dus live volgen hoe de wedstrijd verloopt.

News
Onder het kopje News vind je het laatste nieuws over de US Open. Hierbij kan je denken aan uitslagen, afgelaste wedstrijden en het laatste nieuws over de spelers.

Lees verder na de advertentie.

Video
Op de video-pagina’s kan je hoogtepunten uit wedstrijden bekijken zoals bijvoorbeeld mooie punten en wedstrijdsamenvattingen.

Schedule
In de applicatie is natuurlijk ook een speelschema te vinden. Het schema vind je onder het kopje ‘Schedule’.

Photos
Op deze pagina’s vind je de mooiste foto’s die gemaakt zijn tijdens de US Open. De foto’s worden elke dag meerdere malen bijgewerkt.

Tweets
Natuurlijk heeft de US Open een eigen Twitter-pagina. Deze vind je onder het kopje Tweets. Hier vind je ook de Twitter-pagina’s van de grootste spelers.

De applicatie is zeer uitgebreid. Ik raad elke tennisliefhebber dus aan deze applicatie te downloaden, want geen enkele applicatie kan hieraan tippen.

2009 US Open is gratis te downloaden uit de App Store.

Categorieën: Nieuws, Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's