Voicemod: tijdelijk gratis stermvervormer voor je iPhone
Wouter Nijsen

Met Voidemod kun je je stem opnemen en deze in een andere transformeren. De volledige versie van deze stemvervormer voor je iPhone is tijdelijk gratis.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

voicemod 2Om maar even met de deur in huis te vallen: je kunt helaas geen vrienden voor de gek houden via telefoongesprekken. Daar is Voicemod niet voor bedoeld. Je kunt wél je stem opnemen en dit bestand laten vervormen, of iets in de microfoon van je iPhone zeggen om dit vervormd terug te horen. Leuk speelgoed voor een geintje dus.

Stemvervormer voor je iPhone bevat alle inkoppertjes

Voicemod bevat hier vrij veel verschillende opties voor, die wel  allemaal een vrij abstracte naam hebben gekregen vanwege de rechten die aan die namen verbonden zijn. Darth Vader heet bijvoorbeeld ‘dark father’ en Batman-vijand Bane heeft de nog abstractere naam ‘angry bean’ gekregen.

De interface van Voicemod werkt prima en heb je na wat getik op het scherm al snel door, maar het is wat ons betreft geen app waar je 1 of meer euro voor neer moet leggen. Profiteer dus snel van deze app nu hij gratis is: dan is hij het geld wel waard. Anders zouden we onze digitale portemonnee er persoonlijk niet voor trekken.

Lees ook onze wekelijkse rubriek over de gratis app van de week, gekozen door de redactie van de App Store.

Funny Call - Pranks gesprekken

Voicemod

8 (35 reviews)
Gratis via App Store
Funny Call - Pranks gesprekken
Funny Call - Pranks gesprekken
Funny Call - Pranks gesprekken
Funny Call - Pranks gesprekken

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.