Voetbal International app krijgt flinke update

Roel van Hout
6 augustus 2013, 14:50
2 min leestijd
Voetbal International app krijgt flinke update

Voetballiefhebbers, opgelet! De Voetbal International app heeft zojuist een flinke update gekregen. Naast dat de app flink is opgeknapt, kun je vanaf nu ook kosteloos push-notificaties voor en over wedstrijden ontvangen.

Voetbal International is de afgelopen weken bezig de huisstijl eens flink op de schop te gooien. Dat uit zich ook in de app: de herkenbare grasgroene achtergrond is vervangen door wit. De drie belangrijkste berichten hebben een zwarte achtergrond, evenals de balk bovenin het scherm. Daarnaast is het wit-grijze appicoon nu zwart, wat de app nogal zichtbaar maakt op je homescreen.

voetbal international appDaarnaast zijn de lettertypes veranderd. Berichten zijn voortaan opgemaakt in dunne letters. Daarmee doet de app enigszins aan iOS 7 denken, maar toch nog het meest aan Android. Voetbal International is een universele app, en het zou ons niet verbazen als de ontwikkelaars zich met name op Android hebben gericht. Daardoor valt de app nu nog een beetje uit de toon bij de rest van iOS, maar als iOS 7 is verschenen zal dit ongetwijfeld minder opvallend zijn.

Voetbal International app stuurt gratis push-notificaties

Het was voorheen een betaalde functie in de Voetbal International app, maar vanaf heden is het mogelijk om gratis herinneringen aan wedstrijden en updates over het wedstrijdverloop te ontvangen. Als er een rode kaart wordt uitgedeeld, ben jij daardoor meteen op de hoogte.

Lees verder na de advertentie.

Het uitschuif-menu aan de linkerkant is grotendeels ongewijzigd, maar bevat wel de nieuwe knop ‘Matchcenter’. Als je hierop tikt krijg je een overzicht van de wedstrijden van die dag in de verschillende grote competities wereldwijd te zien.

De update bevat nog ‘werk in uitvoering’: rechtsboven zou je moeten kunnen inloggen met je VI-account, maar dit is nu nog niet mogelijk. Wat je daar mee gaat kunnen is nog niet duidelijk, maar je zult er waarschijnlijk je favoriete club kunnen aangeven.

De update is gratis te downloaden in de App Store!

Voetbal International

Voetbal International

Gratis via App Store
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Categorie: Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's