De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Voel jezelf een meesterdetective dankzij de officiële Sherlock app

Roel van Hout
20 januari 2014, 16:15
2 min leestijd
Voel jezelf een meesterdetective dankzij de officiële Sherlock app

Heb je ook zo genoten van het derde seizoen van Sherlock? Goed nieuws dan: in de officiële Sherlock app los je samen met de kleurrijke karakters uit de wereld van Sherlock zaken op. Fijne bonus: 30 minuten aan ongezien filmmateriaal!

Lees verder na de advertentie.

Sherlock verraste een paar jaar geleden vriend en vijand door niet de zoveelste Sherlock-verfilming te zijn, maar door juist het Victoriaanse Londen van Sherlock Holmes geloofwaardig af te stoffen en te vertalen naar het Londen van de 21e eeuw frisser dan ooit aan te voelen. Het derde seizoen zit er inmiddels op, maar je hoeft Sherlock’s wereld nog niet te verlaten dankzij de officiële Sherlock app. Je zult namelijk met de meesterdetective zelf, zijn trouwe rechterhand John Watson en eigenaardige broer Mycroft tien verschillende zaken gaan oplossen.

Sherlock app is schitterend uitgevoerd

Als lid van het daklozen-netwerk waar Sherlock in de serie voortdurend tips van krijgt, zul je steeds belangrijker worden voor de meesterdetective.  Voor liefhebbers van de serie is het waarlijk genieten geblazen, want niet alleen is de visuele stijl uit de serie rechtstreeks overgezet naar de app – als Sherlock aan het denken slaat verschijnt er altijd tekst in beeld, in de app is dat niet anders – de app bevat ook nog eens bijna een half uur aan niet eerder uitgezonden beeldmateriaal.

Het spel speelt zich af op een kaart, waar je door erop te tikken over kan bewegen. Onderweg los je puzzels op en verzamel je hints. De belangrijkste hints speel je door aan Sherlock, en hoe sneller je dat doet, hoe beter je score zal zijn.

Ken je de serie niet, dan raden we je sterk aan die eerst te kijken – anders kun je niet ten volle genieten van de app en zul je misschien ook niet alles begrijpen of waarderen. Je zult bijvoorbeeld nooit meer worden dan een simpele assistent van Sherlock – hij is immers het meesterbrein, jij bent slechts een amateur. Heb je echter net als wij alle seizoenen verslonden, dan is deze app echt een must.

Sherlock: The Network

The Project Factory AU

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Sherlock: The Network
Sherlock: The Network
Sherlock: The Network
Sherlock: The Network
Sherlock: The Network
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu