VMBO examen oefenen op je iPhone
Redactie

De examentijd staat voor de VMBO leerlingen weer voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om je goed voor te bereiden op de examens. Laat er nu net een geweldige Eindexamen app voor je iPhone ontwikkeld zijn. Aan de slag dus maar.

Eindexamen

De app Eindexamen is op initiatief van de website Eindexamensite.nl ontwikkeld. Met de app op je iPhone kun je allerlei vragen voorgeschoteld krijgen, zoals je deze ook op het eindexamen kunt verwachten. Je kunt je dus echt goed voorbereiden op de eindtoetsen van vakken als Frans, Economie, Biologie en Nederlands. Met de gratis versie kun je tien vragen per vak krijgen. De betaalde versie van 2,39 euro biedt aanzienlijk meer mogelijkheden.

Punten per vraag

De Eindexamen applicatie werkt simpel. Als je een vraag goed hebt beantwoord, krijg je daarvoor een punt. Na alle vragen te hebben gehad, wordt de balans opgemaakt en zie je een cijfer als eindresultaat. Tussen de vragen door kun je bovenin de rechterhoek je actuele score bijhouden. Heb je fout geantwoord op een vraag, dan komt het goede antwoord tevoorschijn. Je kunt er dus ook nog extra van leren. Als app om je kennis mee te testen is het een prima middel.

Bij een goede voorbereiding op je eindexamen hoort leren, oefenen en vragen beantwoorden. Probeer eerst de gratis versie van de Eindexamen app op je iPhone uit of kies meteen voor de betaalde variant.

 

Eindexamen (AppStore Link) Eindexamen
Ontwikkelaar: CEON Business Systems BV
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.