Vluchtstatistieken app geeft inzicht in vliegbewegingen

Redactie
1 juli 2009, 11:52
1 min leestijd
Vluchtstatistieken app geeft inzicht in vliegbewegingen

Met de web-applicatie ‘vluchtstatistieken.nl’ van Anton Wierenga krijg je een actueel inzicht in de vliegbewegingen en vertragingen van alle luchtvaartmaatschappijen. De webapp geeft een actueel vertragingsoverzicht, airlines op bestemming (en andersom) en onder meer de mogelijkheid om vluchten te traceren.

Lees verder na de advertentie.

Vluchtstatistieken app geeft antwoord op ‘wie vliegt waar’

Volgens Wierenga is “VluchtStatistieken.nl in eerste instantie ontstaan om de ‘Wie vliegt waar?’ vraag te beantwoorden op basis van de gemaakte vluchten van de afgelopen perioden” Zijn ervaring is dat websites waar je deze informatie kan opvragen niet altijd alle luchtvaartmaatschappijen laten zien of dat de informatie niet actueel is.

De applicatie van vluchtStatistieken.nl wordt dagelijks automatisch bijgewerkt op basis van de laatste vluchtgegevens en is daarom vaak actueler èn vollediger dan andere websites die deze informatie bieden aldus Wierenga.

Video werking van vluchtstatistieken.nl:

Wierenga heeft naast de site een iPhone webapp ontwikkeld uit nieuwsgierigheid naar het platform en omdat hem  handig leek deze informatie ook mobiel te kunnen benaderen. In de toekomst worden er mogelijk nog andere Nederlandse luchthavens aangesloten om een vollediger beeld te kunnen geven.

Bezoek vluchtstatistieken.nl via je pc/mac of iPhone (voor de webapp)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's