VLC media player binnenkort voor iPhone

De populaire VLC media player die veel wordt gebruikt op computers komt binnenkort officieel uit voor de iPhone. De applicatie heeft al eerder in de App Store gestaan, maar is er toen uitgehaald door de ontwikkelaar.

VLC en iOS

VLC en iOS hebben dus een geschiedenis. Veel mensen werden razend enthousiast toen de app eenmaal te downloaden en beschikbaar was. Het plezier was helaas maar van korte duur, maar veel slimme gebruikers lieten de applicatie gewoon geïnstalleerd staan, om hem alsnog te kunnen gebruiken.

De player gaat alle verschillende soorten media afspelen, naar alle waarschijnlijkheid een minimalistisch maar strak uiterlijk krijgen en hopelijk net zulke goede prestaties leveren als op de computer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wanneer de applicatie officieel beschikbaar komt is nog onbekend, wel is zeker dat hij binnenkort gelanceerd gaat worden.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.