Vlaamse TV-zender VTM komt met iPhone-app

De grootste commerciële zender van België, VTM, heeft haar eigen iPhone-applicatie ontwikkeld. De nieuwe app beschikt over een TV-gids, het is mogelijk om video’s te bekijken en het laatste nieuws te lezen.

afbeelding

VTM

De applicatie werkt makkelijk, snel en overzichtelijk door het gebruik van veel plaatjes. Onder verschillende delen van de app is verschillende informatie te bekijken.

Zo zijn er in de Videozone veel exclusieve filmpjes te bekijken en is er veel extra programma-materiaal te vinden. Het Nieuws voor het laatste nieuws door VTM. De Show zorgt voor een update uit showbizz-land en de laatste roddels en achterklap. Nu op TV geeft weer wat zenders op dat moment te bieden hebben.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

The Voice thuiscoach

In de applicatie is er zelfs een functie waarmee de thuiscoach van The Voice volledig te bedienen is. Hier mee kun je vanaf de bank aangeven wie volgens jou de beste performance heeft neergezet.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.