VISplanner app ideaal voor visliefhebbers met een iPhone
Redactie

Sportvisserij Nederland heeft een VISplanner app ontwikkeld voor de iPhone. Na het downloaden van de applicatie op je iPhone heb je een complete versie van de papieren Lijst van Viswateren tot je beschikking.

Waar kun je vissen?

De applicatie VISplanner is uitgebreid en geeft je alle informatie over viswateren in Nederland. Overigens ben je als je gaat vissen wel altijd verplicht om de papieren Lijst van Viswateren mee te nemen en dat geldt ook voor de VISpas. Het handige van de app is, dat je meteen op een kaart ziet, waar jij met de VISpas mag vissen. Daarbij wordt er uitgebreide informatie verstrekt over de viswateren zelf. Ook kun je eenvoudig nagaan waar er praktische visvoorzieningen worden geboden, zoals visvijvers, hengelsportzaken en visstekken. Zelf kun je ook een visstek met of zonder foto’s toevoegen als gebruiker van de app.

Deel informatie met je vismaten

De app VISplanner biedt de gelegenheid om de informatie uit de VISplanner met je vismaten te delen. Dat kan simpelweg via de populaire sociale media, zoals Twitter en Facebook. Overigens wordt voor het weergeven van de kaarten met viswateren gebruik gemaakt van Google Maps. Je kunt door je GPS gegevens te gebruiken of aan de hand van je postcode resultaten op de kaart te zien. Dat kan trouwens ook op basis van het invoeren van een viswater of plaatsnaam.

Download de app VISplanner gratis op je iPhone.

VISplanner

Sportvisserij Nederland

7 (7 reviews)
Gratis via App Store
VISplanner
VISplanner
VISplanner
VISplanner
VISplanner

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.