Vinyl: Lp’s op je iPhone

Redactie
6 oktober 2009, 23:05
1 min leestijd
Vinyl: Lp’s op je iPhone

Sinds de introductie van firmware 3.0 is het voor ontwikkelaars mogelijk geworden om de muziekbibliotheek van een iPhone te gebruiken. Hierdoor kan het dus zo zijn dat de muziek die jij op je iPhone hebt staan, gebruikt wordt in een spelletje. Een applicatie die hier gebruik van maakt is Vinyl. Deze applicatie maakt Lp’s van alle cd’s die je op je iPhone hebt staan.

Na het openen van de applicatie begint meteen je muziek te spelen. De albumhoes van het liedje dat je hoort is zo omgevormd dat het in het midden van de Lp past. Hierdoor lijkt het net alsof je de echte Lp van dat album in je bezit hebt.

foto-9

Lees verder na de advertentie.

Terwijl de muziek aanstaat hoor je het gekraak van de Lp. Hierdoor lijkt het alsof je naar een echte Lp luistert. Je kan tijdens het luisteren met je vinger de Lp stil houden, zodat de muziek tijdelijk uit is. Als je vooruit wilt spoelen in het nummer kan je de naald verplaatsen. Na wat gekraak zal je horen waar je de naald hebt neergezet.

Vinyl is een applicatie die je als muziekliefhebber zeker moet bezitten. Om van je iPhone een pick-up te maken kan je Vinyl voor 79 cent downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's