Vine update voegt Nederlandse taal toe aan iOS-app
Gijs Ettes

De Vine update die vandaag is uitgerold, voegt de Nederlandse taal toe aan de sociale video-app. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd voor het opnemen met een iPhone 3GS of iPhone 4.

Vine is een populaire gratis app om korte, herhalende video’s van zes seconden te maken en deze te delen via Twitter of Facebook. De app werd gelanceerd in januari van dit jaar. Hoewel Instagram (Video) al meer dan 100 miljoen actieve gebruikers telt, doet Vine het ook slecht. De populaire videodienst telt inmiddels 40 miljoen gebruikers.

Eerdere Vine updates

Vine updateEen eerdere Vine update introduceerde de functies ‘Sessions’ en ‘Timetravel’, waarmee je respectievelijk concepten maakt van je geschoten video’s (Sessions) en de optie hebt om shots te verwijderen of te verplaatsen in een video (Time Travel), voordat je deze deelt met de rest van de wereld.

De app, ook beschikbaar voor Android en Windows Phone, wordt sowieso regelmatig van updates voorzien. Zo werd ondersteuning voor frontcamera’s toegevoegd, zijn de push-notificaties van de app verbeterd en gaat de integratie met Facebook steeds soepeler.

Vine Camera

Vine Labs, Inc.

3 (57 reviews)
Gratis via App Store

Vine Camera
Vine Camera
Vine Camera
Vine Camera

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.