Vine lanceert Apple Watch-app en nieuwe ontdekfunctie
Erwin Vogelaar
Vine Camera

Vine Camera

Gratis

Onze score

8,0

In de nieuwste versie van de Vine-app voor iPhone is het makkelijker om nieuwe Vines te ontdekken. Je hoeft enkel nog naar links te swipen. Tevens is er nu ook een Apple Watch-app van Vine.

Vine Apple Watch

Vine is vanaf nu via de Apple Watch te gebruiken. In de app kun je twee feeds vinden: favorieten en featured. In de favorieten-feed kun je de Viners zien die je als favoriet geselecteerd hebt, terwijl de featured-feed door Vine geselecteerde videootjes bevat. Je kunt deze Vines vanuit de Apple Watch direct liken en revinen.

Tevens is er in de iPhone-app een nieuwe functie geïntroduceerd om makkelijker Vines te ontdekken. Vorige maand is Vine namelijk begonnen met een nieuwe manier om Vines aan te raden die jij leuk zou kunnen vinden. Om die clipjes te zien hoef je nu enkel nog naar links te swipen vanuit een andere Vine. De makers nemen Vines met Justin Bieber als voorbeeld.

Vine Apple Watch

Voor dit alles heb je de nieuwste versie van Vine nodig. Om Vine op je Apple Watch werkend te krijgen heb je ook eerst deze iPhone-app nodig. Vervolgens open je de Watch-app op je iPhone, zoek je naar Vine en kies je “Toon op Apple Watch”.

Vine Apple Watch

Voor de die-hard Viner is het ook mogelijk om een Vine watchface te installeren. Op de watchface kun je zien hoeveel loops je Vine-account heeft, dus een optelling van hoe vaak je Vines bekeken zijn.

Vine downloaden

De allernieuwste versie van Vine download je via onderstaande link. Om Vines te kunnen maken en kijken heb je minimaal iOS 8.0 nodig. De gratis app vraagt om 37,8MB vrije ruimte.

Vine Camera

Vine Labs, Inc.

3,0 (57 reviews)
Gratis via App Store

Vine Camera
Vine Camera
Vine Camera
Vine Camera

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.