Vind je iPhone terug met Beep My Cell

Redactie
5 augustus 2009, 22:38
1 min leestijd
Vind je iPhone terug met Beep My Cell

Wanneer je je iPhone in huis bent kwijtgeraakt dan heeft het niet veel zin om hem met de zoekdienst van MobileMe op te zoeken, omdat deze te onnauwkeurig is. Ben Sjoberg, ontwikkelaar van Beep My Cell, heeft een handige oplossing bedacht om je iPhone alsnog terug te vinden.

beepmycellNadat Beep My Cell op de iPhone geïnstalleerd is, en je je iPhone verloren hebt, start je een willekeurige webbrowser en navigeer je naar de website van Beep My Cell. Op de site vul je de gebruikersnaam en het wachtwoord in die je eerder in de iPhone applicatie had ingesteld, en klik je op ‘Start Beeping’.

Je iPhone begint geluid te maken, doordat het een push bericht ontvangt van de applicatie Beep My Cell. De ontwikkelaar waarschuwt in de beschrijving dat het geluid alleen te horen is als de iPhone niet op stil staat.

Lees verder na de advertentie.

Nut van Beep My Cell

Of de applicatie veel nut heeft is nog maar de vraag. Je kunt net zo goed de huistelefoon pakken en naar het nummer van je iPhone bellen. En bellen gaat uiteraard net wat sneller dan de computer opstarten en je iPhone via het internet bereiken.

Download Beep My Cell voor 0,79 euro in de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's