Vind de lekkerste wijnen met de Omfietswijngids 2014

Roel van Hout
16 november 2013, 17:30
1 min leestijd
Vind de lekkerste wijnen met de Omfietswijngids 2014

Wijnliefhebbers, opgelet! Met de Omfietswijngids 2014 weet je precies waar je moet zijn voor de lekkerste wijnen.

De Omfietswijngids 2014 app is een wijngids van de hand van schrijver Nicolaas Klei. Voor wie zich afvraagt waar de naam van de gids vandaan komt: Klei selecteert alleen wijnen voor zijn gids die wat hem betreft de moeite van het omfietsen waard zijn. Maar dat niet alleen: Klei waarschuwt ook voor ‘afzeikwijnen, weggietwijnen en ander malafide bocht’.

omfietswijngids 2014

Op papier een must-have voor de echte wijnliefhebber, dus! De app is uitgebreid en compleet: niet alleen bevat deze 411 Omfietswijnen, maar ook het assortiment van de grotere supermarkt- en slijterijketens is door Klei in de gids opgenomen.

Lees verder na de advertentie.

Gericht zoeken in de Omfietswijngids 2014

Je kunt in de app heel gericht zoeken naar een wijn die (hoogstwaarschijnlijk) op jouw smaak aansluit: je kunt selecteren op kleur wijn, wijntype, land én regio, waardoor je vrijwel altijd uitkomt bij de wijn van je voorkeur. Per wijn heeft Klei een uitgebreide beschrijving voor je klaar staan, dus je zult nooit meer een wijn kopen die niet bevalt.

Enige ‘minpuntje’ is het uiterlijk van de app: dat is niet heel erg spetterend. Gelukkig maken de dichtheid en kwaliteit van de informatie dit kleine schoonheidsfoutje meer dan goed. Voor de app moet je 3,59 euro betalen: op zich een flinke prijs, aan de andere kant ben je aan een fles wijn net zoveel kwijt.

De Omfietswijngids 2014 is nu te downloaden in de App Store!


Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's