Vijf nieuwe Angry Birds games voor de iPhone in 2012

Op 22 maart zal de eerstvolgende nieuwe game van Angry Birds verschijnen. Deze nieuwe game heet Angry Birds Space en kun je dus vanaf de genoemde datum op je iPhone spelen. Maar dat is niet het enige, want er komen dit jaar nog vier spellen van het populaire Angry Birds uit.

Angry Birds wordt blijvertje

Vasterbacka is chief marketing bij Rovio en heeft in een interview met Business Insider laten weten, dat Angry Birds een blijvertje moet worden. De game met karakters moet als het ware onderdeel gaan uitmaken van de cultuur. En net zo bekend en populair worden en blijven als bijvoorbeeld Mickey Mouse en Hello Kitty. Om die reden zal Rovio zich ook op een andere manier profileren, zoals op het gebied van merchandising.

Nieuwe games of updates?

De ontwikkelaar Rovio zal in 2012 nog vier nieuwe Angry Birds games lanceren, maar het is nog de vraag of het compleet nieuwe versies worden. Er bestaat natuurlijk altijd een kans, dat het gaat om een uitgebreide update van een bestaande versie, zoals de bekende game Angry Birds Rio. De nog te lanceren game Angry Birds Space zal in elk geval over zestig levels beschikken. En dan ben je wel even zoet met je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Heb jij  Angry Birds nog niet op je iPhone? Voor 0,79 euro kun je de game downloaden.

AB Classic

Rovio Entertainment Oyj

7 (20 reviews)
Gratis via App Store
AB Classic
AB Classic
AB Classic
AB Classic
AB Classic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.