De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Check het programma van de Vierdaagsefeesten 2015 met de iOS-app

Gijs Ettes
14 juli 2015, 14:58
2 min leestijd
Check het programma van de Vierdaagsefeesten 2015 met de iOS-app

De Nijmeegse Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten trekken jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers. De feesten vinden dit jaar plaats van 18 tot en met 24 juli en met de 4DF-app kun je precies checken wanneer jouw favoriete artiesten optreden.

Lees verder na de advertentie.

Weinig veranderd in Vierdaagsefeesten 2015-app

4DF 2015 is de officiële applicatie van de Vierdaagsefeesten. Afgezien van een nieuwe plattegrond is de iOS-app ongewijzigd ten op zichte van vorig jaar. Een ramp is dat niet, aangezien 4DF vorig jaar al redelijk zijn werk deed. Je vindt er actueel nieuws en het complete programma, dat is te filteren op artiesten, dagen en locaties.

De Vierdaagsefeesten starten dit jaar op 18 juli met optredens van onder meer The Partysquad, Gers Pardoel en Frank Boeijen. In de de dagen die volgen treden daarnaast vespreid door Nijmegen bekende namen als Ali B, Kraantje Pappie, Typhoon en Kenny B op. In totaal zijn er 2750 artiesten en 38 locaties om te ontdekken.

In de 4DF-app zie je waar en wanneer ze optreden, al heb je niet de mogelijkheid om ze toe te voegen aan een favorietenlijstje. Het handige van een vergelijkbare app als Pinkpop 2015 is dat je automatisch meldingen krijgt als je favoriete artiesten beginnen met spelen, maar ook dit ontbreekt in 4DF. Bovendien kun je niet vanuit de app een route uitstippelen naar een bepaalde locatie. Iets voor de Vierdaagsefeesten van 2016?

4DF 2015-app downloaden

4DF 2015 heeft dus niet bijzonder veel om het lijf, maar de app is prima geschikt om alvast te checken of het dit jaar de moeite waard is om af te reizen naar Nijmegen. Via onderstaande link kun je de Vierdaagse-app downloaden, mits je over iOS 7.1+ en 10,6MB aan vrije opslagruimte beschikt.

Ga je dit jaar niet feesten, maar meelopen, dan is ‘Nijmeegse Vierdaagse 2015’ van Maxdoro Internetbureau het overwegen waard. Met de app kun je wandelroutes en historisch beeldmateriaal bekijken, en checken waar je toiletten en EHBO-posten kunt vinden. Nijmeegse Vierdaagse 2015 is eveneens gratis te downloaden en vereist iOS 6.0+ en 3MB aan vrije opslagruimte.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen