Vier carnaval in Oeteldonk met de OetelApp op je iPhone
Redactie

Nog even aftellen en dan is het weer tijd om carnaval te vieren. Dat doe je als feestvierende carnavalsganger in Den Bosch natuurlijk met de OetelApp op je iPhone. Den Bosch wordt omgeturnd tot Oeteldonk en de nieuwe app komt daarbij prima van pas.

Agenda met evenementen

Cafeekes-OetelAppVoor de inwoners van de carnavalsplaats Oeteldonk en voor de bezoekers aan Den Bosch tijdens carnaval is het handig om de OetelApp op je iPhone te hebben. Zo is er onder meer een uitgebreide agenda aanwezig, waarin alle evenementen staan opgenomen. Je hoeft dus geen spektakel te missen met deze app op je iPhone. Achter elk evenement staat de datum vermeld net als de naam van het feest en de eventuele toegangsprijs. Uiteraard kun je ook zien hoe laat het evenement begint, waar het is en wat voor evenement het is.

Waor?

Waar moet je zijn tijdens het carnaval in Oeteldonk? Daar heeft de OetelApp handige suggesties voor. Zo is er een overzicht van Cafeékes en zijn er verder talloze restaurants opgenomen in de app. Als je geld nodig hebt, dan vind je een overzicht met pinautomaten en na afloop van het carnaval vieren kun je mooi met de taxi of het openbaar vervoer naar huis.

De OetelApp is gratis te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.