De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Vidgets: voeg handige data toe aan het berichtencentrum

Rutger Otto
20 oktober 2014, 13:45
1 min leestijd
Vidgets: voeg handige data toe aan het berichtencentrum

Maak jij al veel gebruik van widgets? Er zijn al een aantal apps met goede widget-ondersteuning, maar misschien vind je die niet handig genoeg. Met Vidgets toon je data van je iPhone in het widget-scherm.

Lees verder na de advertentie.

Vidgets is een app die draait om haar widgets. Het heeft geen functionaliteit, behalve het presenteren van bruikbare data van je iPhone in het berichtencentrum. In vijf categorieën kun je kiezen uit een totaal van 18 widgets. Deze kun je vervolgens altijd bekijken als je het iPhone scherm van boven naar beneden veegt en op die manier het berichtencentrum opent.

Vidgets instellen

vidgets

Vidgets werkt supersimpel. Open het berichtencentrum en tik onderaan op ‘Wijzig’. Druk in de lijst op het groene plus-teken voor Vidgets. De app wordt nu geactiveerd en gepresenteerd in het berichtencentrum.

Via de app bepaal je welke data er in de widget van Vidgets verschijnt. Zo heb je de mogelijkheid om verschillende klokken toe te voegen, evenals een timer en een kalender. Maar misschien vind je andere gegevens handiger. Hoeveel vrije opslagruimte je nog hebt op je iPhone bijvoorbeeld. Daarmee hoef je niet meer in de instellingen te duiken, maar veeg je even het scherm omlaag om het te checken.

Wil je de temperatuur weergeven, dan kan dat ook. Verder biedt Widgets een snelheidsmeter, een kompas en een altitude-meter die de hoogte aangeeft.

Vidgets ziet er mooi uit in het berichtencentrum, omdat de app gebruik maakt van heel strakke icoontjes. Je kan ze van kleur veranderen, maar verdere aanpassing is niet mogelijk. Wel kun je de data van elkaar gescheiden houden met een afbreekstreepje, zodat het overzicht bewaard blijft.

Vidgets downloaden

De app Vidgets is gratis te downloaden voor iOS 8 of nieuwer. Voor installatie is 12,4MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Vidgets

Less Code Ltd

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Vidgets
Vidgets
Vidgets
Vidgets
Vidgets
Vidgets
Vidgets
Vidgets
Vidgets
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu