Streamingdienst Videoland lanceert app voor Apple TV

Gijs Ettes
2 december 2015, 12:18
1 min leestijd
Streamingdienst Videoland lanceert app voor Apple TV
Videoland

Videoland

Gratis

Reviewscore

7,5

Streamingdienst Videoland is nu ook direct op de Apple TV te gebruiken. Abonnees kunnen met de vandaag gelanceerde app gemakkelijk favoriete films en series op het grote scherm bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Videoland Apple TV-app

De nieuwe Apple TV beschikt over een App Store en de mogelijkheid om apps te installeren. Ook Videoland heeft een speciale applicatie ontwikkeld waarmee je direct vanaf de settopbox favoriete series en films kunt opzetten of het aanbod kunt doorspitten. Daarnaast zijn er inspiratielijsten om content te vinden die je nog niet kende, maar wel misschien wel de moeite waard vindt.

Videoland Apple TV

Videoland gaat de komende weken zijn iOS-app voorzien van AirPlay, zodat gebruikers van oudere Apple TV’s ook series en films van Videoland kunnen streamen naar hun televisie. De dienst heeft al een app die compatibel is met de Chromecast, Googles slimme hdmi-stick. Hierdoor is het vanuit de app mogelijk om een film of serie naar een tv te streamen. Videoland is verder beschikbaar voor pc/Mac, smart tv’s, de Sony PlayStation en settopboxen van verschillende tv-providers.

Videoland is een abonnementsdienst die 9,95 euro per maand kost en toegang geeft tot duizenden films en series uit binnen- en buitenland. De dienst is twee weken gratis te proberen en direct opzegbaar.

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu