Videobellen met Skype 3.0

Vandaag heeft de iPhone applicatie van Skype een update gekregen naar versie 3.0. Zoals je al aan het nieuwe cijfer kan zien is het een belangrijke update, meer dan alleen wat bugfixes. Nu kan je namelijk videobellen met de iPhone 4, iPhone 3GS en de iPod Touch vierde generatie.

FaceTime

Wat moet je met videobellen als je FaceTime al hebt? Er zit wel degelijk een voordeel bij de app van Skype, je kan namelijk videochatten over WiFi én over 3G. Wel kunnen er extra kosten komen bij 3G en is de kwaliteit vaak minder van de videobeelden. En uiteraard kan je met een iPod Touch niet op 3G.

Voor videobellen heb je Skype 3.0 nodig, iOS 4.0 en een camera. Wanneer je een iPad of een iPod Touch derde generatie hebt, dan hoef je nog niet getreurd te zijn. Je hebt dan wel geen camera, maar je kan wel beelden van een computer of iPod/iPhone ontvangen.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

9 (21 reviews)
Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.