Sinterklaas-tip: videobellen met de Sint via je iPhone of iPad
Redactie

De Sint is deze dagen druk in de weer met de voorbereidingen voor pakjesavond, maar dat betekent niet dat hij geen tijd heeft om even te ‘videobellen’!

Videobellen met Sinterklaas

Ook Sinterklaas is met de tijd meegegaan en het is zelfs mogelijk om met hem te ‘videobellen’ via de iPhone en iPad. Met de gratis app De Sint Videobelt kun je – met een heuse Sinterklaas ringtone – je laten opbellen door de goedheiligman, waarna hij een aantal (vooraf opgenomen) vragen stelt. Die kun je overigens zelf inspreken en vervormen, zodat ook jij in de huid van Sinterklaas kunt kruipen.

De Sint Videobelt is al een tijdje beschikbaar in de App Store en is sinds 2013 niet meer van een update voorzien. Met de meeste iPhones en iPads werkt de applicatie echter probleemloos. Het opnemen van een gesprek is erg simpel en natuurlijk leuk om de kids voor de gek te houden. Hoe dat eruitziet, zie je in het filmpje hieronder:

De Sint Videobelt downloaden

Via onderstaande links kun je De Sint Videobelt downloaden. Er is een reguliere versie beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en een hd-versie die is geoptimaliseerd voor de iPad. Beide versies zijn rond de 8MB groot en werken met iOS 5 en nieuwer.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.