Video: WhatsApp iOS 7 uitgebreid in beeld
Roel van Hout

Wij zijn er inmiddels wel klaar voor: de WhatsApp iOS 7 versie. Links en rechts doken al screenshots op, maar er is nu een video verschenen waarin de app uitgebreid wordt getoond.

We vallen gelijk met de deur in huis: wie stilletjes hoopte op nieuwe functionaliteit in de WhatsApp iOS 7 versie heeft helaas nog even pech, want voorlopig is er alleen maar sprake van een nieuwe schil. Het toevoegen van nieuwe functies enkel voor iPhone-bezitters zou ook niet gemakkelijk gaan, omdat de Android-versie dan ook eerst van een update zou moeten worden voorzien: WhatsApp is immers op meerdere mobiele platformen beschikbaar.

In onderstaande video is het nieuwe WhatsApp goed te zien. Het commentaar en de tekst zijn in het Duits, maar ook als je de Duitse taal niet machtig bent is het filmpje de moeite van het kijken waard.

Wanneer komt WhatsApp iOS 7 uit?

Zoals in het filmpje te zien, is de WhatsApp iOS 7 versie nagenoeg gebruiksklaar. Wanneer het precies uitkomt is nog steeds niet duidelijk, maar het kan afgaande op de beelden onmogelijk nog heel lang duren.

Aan de andere kant is WhatsApp niet de snelste als het gaat om het aanpassen van de software voor een nieuw besturingssysteem of nieuwe toestellen: de iPhone 5 versie van WhatsApp liet vorig jaar ook behoorlijk lang op zich wachten.

De huidige versie van WhatsApp is, voor wie het nog niet heeft geïnstalleerd, ondertussen natuurlijk wel gewoon te downloaden in de App Store!

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

9 (5802 reviews)
Gratis via App Store
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.