Video: Preview Navigon 1.5

Redactie
11 februari 2010, 17:27
1 min leestijd
Video: Preview Navigon 1.5

Op dit moment is de Macworld Expo in volle gang. In Amerika geven onder andere verschillende iPhone ontwikkelaars een kijkje in hun laatste projecten. Één van de bedrijven die ook aanwezig is op de Expo is Navigon. De directeur van het bedrijf, Bernd Hahn, geeft tijdens het evenement een preview van de nieuwste versie van Navigon.

Inmiddels heeft Hahn ook een video online gezet waarin goed te zien is waar Navigon mee bezig is. In deze video zijn een aantal nieuwe functies te zien die de gebruikers goed van pas kunnen komen. Ik verwacht dus ook dat deze update goed in de smaakt zal vallen bij de meeste Navigon-gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

3D-kaarten

In de preview is te zien dat je vanaf versie 1.5 gebruikt kunt gaan maken van 3D-kaarten. Deze kaarten maken het navigeren veel makkelijker, volgens Hahn, omdat het kaartje hierdoor meer op de realiteit lijkt. In de video is te zien hoe de software de kaarten uit een kaal raster opbouwt. Voor de kaarten worden onder andere gegevens van Naza gebruikt.

Twitter en Facebook

Vanuit de nieuwe versie van de applicatie kan je ook Twitteren en je Facebook status updaten. De applicatie zal vanzelf je eindbestemming en je verwachte aankomsttijd in het bericht verwerken. Hierdoor weten je vrienden bijvoorbeeld precies wanneer je aan zal komen op de plek waar zij ook zijn.

Route-suggesties

Als je met Navigon 1.5 een route wilt bepalen kan je na het invoeren van de gegevens kiezen uit drie routes. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de drukke snelweg vermijden tijdens de spitsuren. Ook kan je hiermee kiezen voor een toeristische route als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

http://www.youtube.com/watch?v=QjRkzWUci4Q&feature=player_embedded

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's