Video opnemen en bewerken in nieuwe iPhone

Redactie
21 maart 2009, 11:16
1 min leestijd
Video opnemen en bewerken in nieuwe iPhone

Volgens Apple Insider wordt het in de volgende generatie iPhone eindelijk mogelijk om video’s op te nemen. Ook wordt het met een nieuwe applicatie die ‘Video’ moet gaan heten mogelijk om de video’s die je gemaakt heb met je camera te bewerken, en vervolgens te versturen via de email, via MMS, of naar je MobileMe ‘wolk’.

Als bewijs voor deze geruchten geeft Apple Insider het feit dat je vanaf firmware 3.0 video’s kunt uploaden naar je MobileMe account en filmpjes kunt MMS’en zoals Apple in haar keynote vertelde.

Apple Insider kan niet vertellen of de video functie op elke iPhone beschikbaar komt. Maar wel zeggen ze dat het zomaar zou kunnen dat de mogelijkheid tot het opnemen en bewerken van video’s misschien alleen maar op het ‘high end model’ zal uitkomen, en dat betekend dus: Alleen op de nieuwe iPhone.

Filmen op de iPhone is al mogelijk

Als je je iPhone gejailbreakt hebt kun je al filmen met je iPhone. Dit kun je doen met verschillende applicaties, Cycorder is gemaakt door Saurik, de applicatie is gratis en de beste video applicatie in Cydia. Cycorder is te downloaden via één van de standaard sources in Cydia.

Lees verder na de advertentie.

Via: AppleInsider

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's