Video: Opera Mini in actie

Opera heeft deze week hun mobiele browser bij Apple ingediend ter goedkeuring. Als de browser door het goedkeuringsproces heen komt zal de applicatie in de App Store verschijnen. Inmiddels heeft Opera ook een video online gezet waarin je de browser in actie kan zien. Door deze video kan je goed zien wat de goede punten van deze browser zijn.

Snelheid is de kracht van Opera Mini

In de video laat Opera vooral zien dat de applicatie erg snel is. De makers van het filmpje tonen bijvoorbeeld het verschil in snelheid tussen Opera en Safari. Als we het filmpje mogen geloven is de browser van Opera veel sneller, want deze laadt 5 pagina’s in de tijd dat Safari één pagina laadt met de zelfde verbinding. Dit is erg indrukwekkend als dit echt zo goed werkt.

Afwijzing

Ondanks de mooie animaties en snelle prestaties is de kans nog steeds erg groot dat Apple de browser gaat afwijzen. Als dit gebeurt zal Opera waarschijnlijk eerst een aantal pogingen doen om de applicatie wel aan de eisen te laten voldoen. Als Apple hierna nog steeds moeilijk doet over de toelating kan Opera ervoor kiezen om de applicatie via Cydia aan te bieden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.