Video: iMovie voor de iPhone 4

Redactie
1 juli 2010, 14:12
1 min leestijd
Video: iMovie voor de iPhone 4

iMovie staat al bijna een week in de App Store. Tot nu toe hebben we hier nog niet veel aandacht aan besteed, omdat de iPhone 4 nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Toch zijn er al leuke video’s van deze applicatie op het internet. Één van deze video’s is gemaakt door de britse website ‘T3.com’. Ze geven je een rondleiding door de applicatie.

Opnemen, knippen, theme’s en publiceren

Chris Smith van T3.com laat precies zien waar de applicatie ‘iMovie’ toe in staat is. Hij maakt een project terwijl je naar de video kijkt. Hierbij laat hij bijvoorbeeld zien hoe de theme’s van iMovie werken. Hij toont precies hoe je video’s, titels en muziek aan je project toevoegt. Vervolgens laat hij zien hoe je de video exporteert en hoe je de video bijvoorbeeld publiceert op Youtube.

Chris is erg positief over de applicatie. Hij heeft wel één puntje van kritiek: Er moeten opties komen voor de audio. Op dit moment kan je niet instellen wat je met de achtergrondmuziek van je video wilt doen. Dit leidt tot te lange of te harde muziek onder je filmpje.

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: iMovie

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's