Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Video: bekijk de Cut the Rope 2 gameplay

Roel van Hout
14 december 2013, 13:02
1 min leestijd
Video: bekijk de Cut the Rope 2 gameplay

Een week voor de verschijning van Cut the Rope 2 heeft ontwikkelaar ZeptoLab een video geplaatst waarin de Cut the Rope 2 gameplay uitgebreid getoond wordt.

Lees verder na de advertentie.

Cut the Rope is uitgegroeid tot een van de ware klassiekers voor de iPhone. Veel fans kijken dan ook reikhalzend uit naar Cut the Rope 2. Nog een week wachten, en dan wordt ons geduld beloond. Tot die tijd maakt de Russische ontwikkelaar ZeptoLab ons lekker met een Cut the Rope 2 gameplay video. Bekijk ‘m hieronder!

http://www.youtube.com/watch?v=jwyCaO9J9Qw

Cut the Rope 2 gameplay is wel wat veranderd

Qua uiterlijk is het spel nauwelijks veranderd – het was al goed, dus waarom zou ZeptoLab ook – maar de ontwikkelaar heeft op het gebied van gameplay wel het een en ander over een andere boeg gegooid. Zo kun je onder meer het groene monstertje, Om Nom, verplaatsen. In het eerste deel was dat niet mogelijk. Ook kom je andere wezens tegen, die je kunnen helpen bij het verzamelen van snoep. Het zijn kleine veranderingen die het spelprincipe interessant moeten houden,

Cut the Rope 2 verschijnt op 19 december in de App Store, en zal de eerste dagen slechts 0,89 cent kosten. Wees er dus op tijd bij als je Om Nom weer van snoep wil gaan voorzien!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's