Viddy app voor iPhone met nieuwe video-effecten
Redactie

Viddy is een video-app voor je iPhone en heeft net een update gekregen, waarbij er vier nieuwe video-effecten zijn toegevoegd. Naast de nieuwe effecten zijn er ook zes audiotracks in de applicatie beschikbaar gekomen.

Video-effecten

De nieuwe effecten van de app Viddy hebben namen, zoals Rose, Tele, Soho en Cine. Wil je een romantische gloed en dromerig effect, dan kies je voor Rose. Het tv-effect uit de jaren zeventig krijg je door voor Tele te kiezen en bij Cine krijg je het effect van een klassieke film uit Hollywoord. Een artistiek effect creëer je door het Soho te selecteren. De zes nieuwe audiotracks in de applicatie hebben namen als Wasteland, Earls Court, Final Frontier, NoNew, fa Mineur, Allegro Moderato en Magnolia gekregen. De muziek varieert van het gebruik van snaarinstrumenten en synthesizers tot melodisch gitaargetokkel en van drumpartijen tot een vlot en vrolijk pianospel.

Deel je video

Deel je video met vrienden of met de hele wereld. In deze nieuwe versie van de app Viddy tag je meerdere vrienden in één keer bij het uploaden van een video. Overigens wordt er bij het inloggen meteen ondersteuning geboden voor Twitter. Je kunt dus via de app gelijk via Twitter video’s delen.

De app Viddy is gratis te downloaden op je iPhone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.