Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Voel je veiliger met de app Vertrouwde Contacten van Google

Erwin Vogelaar
26 juli 2017, 19:09
2 min leestijd
Voel je veiliger met de app Vertrouwde Contacten van Google
Vertrouwde contacten

Vertrouwde contacten

Gratis

Reviewscore

8,5

Google heeft de app Vertrouwde Contacten gepubliceerd in de App Store. Met deze app deel je makkelijk je locatie met familie en je beste vrienden.

Lees verder na de advertentie.

Vertrouwde Contacten nu ook voor iOS

Google heeft zijn app Vertrouwde Contacten nu ook voor iOS beschikbaar gemaakt. Het idee achter deze app is dat je enkel jouw meest vertrouwde contacten toevoegt, zoals familie, je relatie en beste vrienden. Vervolgens is het altijd mogelijk om de locatie van elkaar te achterhalen. Uiteraard zitten hier wel restricties aan.

Stel een familielid wil jouw locatie weten om te zien of alles goed gaat, dan vraagt diegene dit aan in de app. Vervolgens krijg jij een berichtje op je iPhone. Gaat het goed met je? Dan druk je op de knop en krijgt het familielid je locatie niet te zien. Reageer je echter niet binnen een bepaalde tijd, dan stuurt de app automatisch je laatst bewaarde locatie naar dat familielid. Dit werkt ook als je iPhone offline is of als de accu op is.

vertrouwde contacten

Het is ook mogelijk om je locatie zelf te delen met je contacten. Bijvoorbeeld als jij je niet veilig voelt, of als je gevonden moet worden in een noodgeval. Vind je het prettig dat anderen live zien waar je bent, dan is dat ook mogelijk. In de app geef je dan aan dat specifieke contacten altijd je locatie mogen zien. Deze modus is uiteraard ook tijdelijk in te schakelen, bijvoorbeeld als je op date gaat met iemand die je niet goed kent, of in je eentje op reis gaat.

Vertrouwde Contacten downloaden

De app is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Je hebt er wel 85,4MB vrije ruimte voor nodig en je moet minimaal iOS 9 draaien om de app te gebruiken.

Download Vertrouwde Contacten in de App Store (gratis)

Vertrouwde contacten

Google LLC

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's