Veronica Superguide: digitale televisiegids geeft kijktips
Gijs Ettes

Omroep Veronica heeft vandaag de app Superguide gelanceerd in de App Store en Google Play. De digitale televisiegids geeft gebruikers onder meer kijktips.

Veronica Superguide: alles-in-één

Veronica SuperguideSuperguide is de vernieuwde televisiegids van Veronica die gratis is te downloaden en is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 (Plus) en de iPad (Air). De app toont wat er op tv te zien is, waarbij je zelf kunt aangeven tot welke contentaanbieders je toegang hebt. De app geeft daarmee ook aan wat je allemaal kunt vinden op Netflix, NLZiet, Pathé Thuis en Kijk en helpt om toffe films en series te vinden in het enorme aanbod.

Verder kun je in Superguide terecht voor recensies en trailers, het laatste entertainmentnieuws, interviews en exclusieve sneak previews. Ook kun je populaire tv-fragmenten en YouTube-video’s bekijken, zodat je ‘snel en simpel weet wat er speelt’.

De app is als gezegd gratis te downloaden, maar als je nog meer wilt weten, kun je een Superguide Premium-abonnement afsluiten. Voor 2,69 euro per maand krijg je toegang tot de digitale versie van Veronica Magazine, het entertainmentplatform ‘De lekkerste8’ met dagelijkse winacties en meer achtergrondinformatie van films en series. Ben je al abonnee van Veronica Magazine dan heb je gratis en onbeperkt toegang tot Superguide Premium.

Veronica over de Superguide-app

Veronica Superguide Superguide is het antwoord op de veranderde informatiebehoefte door het nieuwe tv-kijken. Het aanbod van tv-programma’s, films en series wordt steeds groter, zowel op tv als op internet en daarmee groeit ook de behoefte aan een gids die overzicht biedt. Hoofdredacteur Debby Nobel: “Met Superguide introduceren we een nieuwe dienst die altijd en overal gidst en inspireert op het gebied van tv, films en series waar en wanneer je die ook wilt en kunt kijken. Veronica Magazine neemt hierin het voortouw!”

Veronica Superguide downloaden

Via de link hieronder kun je Veronica Superguide downloaden. De app vereist iOS 7.0 of nieuwer en minstens 15,6MB aan vrije opslagruimte.

Superguide - TV Gids

Veronica Uitgeverij b.v.

3 (33 reviews)
Gratis via App Store

Superguide - TV Gids
Superguide - TV Gids
Superguide - TV Gids
Superguide - TV Gids
Superguide - TV Gids

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.