Veronica Inside-app: de voetbalkantine voor op je iPhone
Veronica Inside

Veronica Inside

Gratis

Onze score

7,5

De voetbaltalkshow VI is al geruime tijd verhuisd van RTL naar televisiezender Veronica, maar had nog geen nieuwe app. Nu is in de App Store dan eindelijk de Veronica Inside-app te vinden.

Veronica Inside heeft eigen app

Met de overgang van Voetbal Inside naar Veronica Inside, verdween de bijbehorende van de talkshow. Het tv-programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp heeft zijn voetbalkantine nu echter terug in de vorm van de nieuwe Veronica Inside-app.

Hier vind je al het nodige voetbalnieuws, de fragmenten en samenvattingen van afleveringen van Veronica Inside. De app is simpel en overzichtelijk gebouwd, met een hoofdrol voor het laatste nieuws.

Veronica Inside app

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Niet alleen voetbalupdates, maar ook transfergeruchten, interviews en opvallende goals of overtredingen vind je hier terug. Onder het tabblad ‘Trending’ kijk en lees je snel de populairste video’s en artikelen terug. Voor wie hoopt hier ook een overzicht van competities en uitslagen te vinden; dat vind je helaas niet terug in de Veronica Inside-app.

Wil je alleen de leukste fragmenten checken of juist een aflevering terugkijken? Extra handig aan de app is het ‘Video’-tabblad. Ook vind je daar allerlei bonusmateriaal terug, zoals compilaties van grappen van Johan of een extra interviews na afloop van een Champions League-wedstrijd. Bovenin filter je met trefwoorden van welke content je een overzicht wil hebben.

Bovendien is een duidelijke link met het tv-programma gemaakt in de app. Zo kun je tijdens de uitzending vragen stellen aan de analisten, meedoen aan de sportquiz of jouw Bavaria Zo.-moment insturen. Het mooiste of opmerkelijkste (amateur)voetbalfilmpje komt in die rubriek in de uitzending terug. Ook meld je je zo aan om een Veronica Inside-uitzending bij te wonen, dan kun je na afloop in de app net zo snel die aflevering terugkijken.

Veronica Inside

Talpa Network B.V.

9,2 (1404 reviews)
Gratis via App Store

Op zoek naar meer toffe iOS-apps? Als voetballiefhebber is de game FIFA Mobile ook het checken waard. Of bekijk ons app-overzicht vol reviews en nieuwe pareltjes.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.