Veronica+ als tweede scherm app voor de iPhone gelanceerd
Redactie

Veronica+ is een nieuwe app die onder meer voor de iPhone beschikbaar is en dienst doet als tweede scherm. Je kunt van vele extra´s gebruikmaken via deze app als je naar je favoriete programma´s van Veronica aan het kijken bent.

Exclusieve interviews

app-veronicaDe Veronica+ app heeft je echt meer te bieden en zeker als je graag wat meer achtergrondinformatie wilt over bijvoorbeeld films. Zo kun je via de app exclusieve interviews met de cast van films bekijken. Ook zie je dan extra beeldmateriaal over wat er allemaal backstage gebeurt tijdens het maken van een film. Dat is natuurlijk niet het enige wat de app te bieden heeft, want Veronica+ beschikt ook over sociale media functies die geïntegreerd zijn.

Storage Wars

Tijdens de programma´s die door Veronica worden uitgezonden, heb je ook de mogelijkheid om je te laten verleiden tot spectaculaire koopjes die in Storage Wars te vinden zijn. Je kunt meebieden vanaf de bank. Via de app kun je verder leuke prijzen winnen door je creativiteit te gebruiken en een originele of humoristische ondertitel te bedenken voor screenshots van succesvolle komedies, zoals Two and a Half Men en The Big Bang Theory.

Download de Veronica+  app als tweede scherm gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.