Vernieuwde Appsfire app voor iPhone ideaal om gratis apps te zoeken
Redactie

De Appsfire app is vernieuwd en uitgebracht als versie 4.0. Met deze app op je iPhone wordt het nu nog makkelijker om echt gratis apps in de App Store te vinden. Dat zijn dus apps, die ook verschoond zijn van in-app aankopen.

Vernieuwingen Appsfire

De Appsfire app heeft meerdere nieuwe functies verkregen en is er ook op vooruit gegaan voor wat betreft het ontwerp en de nieuwe kleur. Vanaf het opstarten van Appsfire heb je al de mogelijkheid om een groter aanbod van apps te vinden. Vanaf de hoofdpagina zie je ook gelijk de App Score van elke app. Bovendien worden er na de update niet alleen maar meer aanbiedingen vertoond, maar vind je ook nieuwe apps en kun je filteren, zodat je geen gratis apps meer krijgt vertoond, waar je later via een in-app alsnog geld voor moet betalen.

Prima interface

Door de vernieuwde interface is het meteen mogelijk om te zien welke apps nu echt de moeite waard zijn, omdat je de App Score kunt zien. Bovendien kun je zoeken naar de beste aanbiedingen en naar exclusieve promoties. Je hebt ook de mogelijkheid om een prijsalarm voor een bepaalde app in te stellen. Je krijgt dan een seintje op het moment dat de app goedkoper of zelfs gratis wordt aangeboden.

Doe je voordeel met Appsfire en download de app gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.