Verkoop je spullen via een filmpje met de VideoDeals app op je iPhone
Redactie

Heb je nog spullen die je wilt verkopen, dan kun je deze natuurlijk op Marktplaats zetten, maar er is nu ook een leuk alternatief. De VideoDeals app voor de iPhone laat je namelijk je spullen verkopen in een filmpje.

Kopen en verkopen

videodeals-appDe VideoDeals app is er niet alleen om je spullen te verkopen, want je kunt zelf ook op zoek gaan naar leuke producten die in een video te koop worden aangeboden. Via de app op je iPhone maak je voor de verkoop van goederen heel simpel een filmpje. Met het maken van een filmpje ben je er nog niet, want je moet ook nog een foto en een korte beschrijving van het te verkopen product toevoegen. Als je dat hebt gedaan is het wachten op de eerste koper.

Aanbiedingen van bedrijven en particulieren

De VideoDeals app stelt je in de gelegenheid om naar leuke filmpjes met aanbiedingen van bedrijven en particulieren te zoeken. Je kunt via de app betalen waarvoor je overigens wel eerst eenmalig een account moet aanmaken. Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden beschikbaar, zoals iDeal, PayPal en betalen via een creditcard. Wil je een snelle verkoop realiseren, dan is het handig om je eigen VideoDeal te delen via Facebook en Twitter.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.