Verkiezingskaart.nl komt met een applicatie

Redactie
11 juni 2010, 20:12
1 min leestijd
Verkiezingskaart.nl komt met een applicatie

De verkiezingen zijn nog maar net achter de rug. Toch komt er binnenkort nog een applicatie in de App Store die hiermee te maken heeft. ‘Mosterd na de maaltijd’ hoor ik jullie denken, maar het tegendeel is waar. Met de applicatie van verkiezingskaart.nl kan je namelijk precies zien wat er waar gestemd is, net als op de gelijknamige website.

Land, provincie, stad en dorp

Binnen de applicatie van verkiezingskaart.nl kan je zelf een gebied zoeken waarvan je wilt weten hoe daar gestemd is tijdens de afgelopen verkiezingen. Je kan bijvoorbeeld zoeken naar je eigen woonplaats of provincie. Daarnaast kan je op een algemene kaart zien hoe de rest van Nederland gestemd heeft. Door middel van kleuren zie je welke partij de meeste stemmen heeft gehad in de verschillende delen van Nederland.

Verkiezingskaart.nl is erg overzichtelijk. In één oogopslag zie je hoe men gestemd heeft en hoe de uitslag veranderd is ten opzichte van de vorige verkiezingen. Deze applicatie is echt een aanrader voor iedereen die graag wilt zien hoe er gestemd is in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie is nu nog niet in de App Store te vinden. De ontwikkelaars wachten namelijk nog op de goedkeuring van Apple. Het is nog onbekend hoe lang Apple over de beoordeling gaat doen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's