Dit is er nieuw in de verbeterde Apple Store-app voor iOS

27 juli 2018, 9:25
1 min leestijd
Dit is er nieuw in de verbeterde Apple Store-app voor iOS
Apple Store

Apple Store

Gratis

Apple heeft een nieuwe versie van de Apple Store-app beschikbaar gemaakt. Met versie 5.1 gaat de zoekfunctie op de schop, waardoor je makkelijk producten moet vinden tijdens het winkelen via de app. Lees in dit artikel hoe het werkt.

Verbeterde Apple Store-app

De Apple Store-app is er om nieuwe apparaten of andere producten direct bij Apple te bestellen of reserveren. In principe is het de mobiele variant van de online winkel die je op je pc of Mac kunt bezoeken, maar dan met een simpelere en mooiere interface. De laatste update zorgt ervoor dat winkelen weer een stukje makkelijk wordt, doordat de zoekfunctie flink is verbeterd.

De interface van het Zoeken-tab is helemaal vernieuwd en lijkt nu op dat van de App Store en iTunes Store. Bovenaan zie je de zoekbalk, met daaronder enkele termen waar veel op wordt gezocht. Hierbij kun je denken aan ‘AirPods’ of ‘Cadeaubonnen’. Zoekresultaten worden middels overzichtelijke kaarten gepresenteerd en je zoekgeschiedenis wordt op een vergelijkbare manier bijgehouden in het Zoeken-tab. Ook handig: er staat nu een microfoontje naast de zoekbalk, zodat je via je stem kan zoeken en niet per se hoeft te typen.

De nieuwste versie van de Apple Store-app is via onderstaande knop te downloaden. De applicatie werkt op alle apparaten met iOS 10 of hoger en vraagt om 76MB aan vrije opslagruimte.

Apple Store

Apple

Gratis via App Store
Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu