Verbeter jezelf met de SuperBetter app op je iPhone
Redactie

 

Met de SuperBetter app op je iPhone heb je de mogelijkheid om jezelf op verschillende gebieden te verbeteren. Door het simpel uitvoeren van opdrachten zet je een eerste stap in de goede richting. Train je brein net als je spieren om mentaal sterker te worden.

SuperBetter game

De app SuperBetter wordt aangeboden in de vorm van een game, waarbij je gezonder kunt leven en je doelen realiseert. Er wordt gebruikgemaakt van gamification om je uit te dagen om boven jezelf uit te stijgen en een doelstelling te halen. Of je doel nu is om een marathon te gaan lopen of om je streefgewicht te bereiken, de SuperBetter app kan je daarbij helpen. Bij gamification is er simpel gezegd sprake van het inzetten van een spel om je te motiveren. Je brein trainen door het uitvoeren van simpele opdrachten als het vijftig keer met je vingers knippen is daar een voorbeeld van.

Verbetering op vier gebieden

SuperBetter start met een tutorial. Daarin wordt toegelicht, dat je jezelf kunt verbeteren op vier terreinen, namelijk op fysiek, emotioneel, sociaal en mentaal vlak. Per gebied is er een filmpje beschikbaar. Bij elke oefening heb je twee keuzemogelijkheden. Stap voor stap zul je mentaal naar een doel geleid worden. Door bijvoorbeeld de opdracht ‘Sta op en zet drie stappen’ uit te voeren, ben je mentaal gezien dichterbij een eventueel doel om tien minuten te gaan joggen.

Wil jij je brein trainen door simpele opdrachten uit te voeren, dan kun je de SuperBetter app voor 1,59 euro downloaden op je iPhone.

SuperBetter

SuperBetter, LLC

9,0 (6 reviews)
Gratis via App Store
SuperBetter
SuperBetter
SuperBetter
SuperBetter
SuperBetter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.