Verbeter je conditie met de Run a 5K app op je iPhone
Redactie

Wil je beginnen met hardlopen? Loop dan niet meteen te hard van stapel maar maak gebruik van de Run a 5K app op je iPhone. Gegarandeerd dat je dan binnen zeven weken tijd vijf kilometer achtereen kunt hardlopen.

Drie keer per week trainen

run-a-5kAls je de Run a 5K applicatie gebruikt, dan kun je binnen zeven weken aan de hand van de voorgestelde trainingen zonder problemen vijf kilometer hardlopen. Daarvoor moet je dan drie keer in de week een intervaltraining doen van elke keer dertig minuten in totaal. Bij het starten met hardlopen is het belangrijk om niet in één keer zolang mogelijk te rennen. Je moet je conditie namelijk langzaam opbouwen en dat kan met deze geweldige applicatie.

Training

De training is erop gericht om je conditie te verbeteren en de intensiteit steeds verder te verhogen. Door je aan het trainingsschema te houden wordt de lichamelijke conditie steeds verder verbeterd en slaag jij erin om binnen zeven weken vijf kilometer te kunnen rennen zonder dat je halverwege instort. De app kan buiten gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook in de sportschool. Tijdens je training luister je naar je favoriete muziek en volg je de aanwijzingen van de app.

Begin vandaag nog met het verbeteren van je conditie en download de app Run a5K op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.