Veilig de zon in met ‘KWF Zonkracht’

Redactie
12 juni 2010, 8:12
1 min leestijd
Veilig de zon in met ‘KWF Zonkracht’

De temperaturen in Nederland schommelen al enige tijd, maar soms zit er toch een mooie zomerse dag tussen. Veel mensen maken hier goed gebruik van door naar het strand te gaan, te gaan fietsen of te gaan wandelen. Het gevolg is vaak dat men met een verbrand lichaam thuis komt. Dit is natuurlijk geen goed teken, en kan zelfs leiden tot huidkanker. KWF kanker bestrijding heeft een applicatie laten maken waarmee je dit kan voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

KWF Zonkracht

De applicatie KWF Zonkracht kan je precies vertellen of het verstandig is om naar buiten te gaan. Als het een grensgevalletje is, krijg je advies om je in te smeren of een pet op te doen. Niet iedereen krijgt hetzelfde advies, want iedereen is nou eenmaal anders. Sommige mensen kunnen beter tegen de zon dan anderen.

Persoonlijk huidprofiel

Als je gebruik wilt maken van de applicatie moet je een huidprofiel van jezelf aanmaken. Dit doe je door zes vragen te beantwoorden. Deze vragen gaan over je kleur ogen/haar en over sproeten. Op basis van deze gegevens krijg je een huidtype toegewezen. Dit profiel speelt de rest van de tijd ook grote rol bij het bepalen van het beschermadvies als je de zon in wilt gaan.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's