Vee: maak en bewerk schitterende video’s op je iPhone

Wouter Nijsen
15 juni 2015, 19:32
2 min leestijd
Vee: maak en bewerk schitterende video’s op je iPhone
Vee for Video

Vee for Video

€ 2,99

Reviewscore

8

Met het nieuwe Vee maak en bewerk je prachtige video’s op je iPhone. De app ziet er mooi uit, heeft een fijne interface en biedt toffe functionaliteiten.

Lees verder na de advertentie.

Video’s maken en bewerken met Vee

Vee is een nieuwe app van ontwikkelaar Medious, die je misschien kent van de populaire foto-app Camera+. Waar Camera+ al jaren één van de beste foto-apps uit de App Store, wordt er met Vee geprobeerd om dit succes te evenaren, in dit geval voor video-apps. Dat is aan alles terug te zien, van de fijne interface tot de vele mogelijkheden die je als gebruiker hebt.

De applicatie onderscheidt zich voornamelijk door de mogelijkheid om filmpjes te schieten én te bewerken. Het toffe is dat je dit met meerdere video’s tegelijk kunt doen. Je voegt simpel korte video’s aan een project toe, zodat de Filmrol van je iPhone niet volraakt met allerlei korte clipjes.

Vee for Video ~ Shoot, edit & share video on your iPhone/iPad

Vee laat je verder met een maximale resolutie van 1920 bij 1080 pixels opnemen, in een beeldverhouding van 16:9. Een leuke optie is de mogelijkheid om de beeldsnelheid van een video te bepalen. Met de iPhone 6 en 6 Plus kan dat tot maximaal 240fps. Maak je gebruik van een iPhone 5S of iPad Air 2, dan is 120fps de limiet. Oudere iOS-apparaten zijn gebonden aan een beeldsnelheid van 60 of 30fps.

Verder zijn er nog veel meer features aanwezig. Zo wordt het beeld automatisch gestabiliseerd en geef je met de ingebouwde filters in realtime een effect aan het filmpje. Ook kun je geluiden rechtstreeks uit je eigen muziekbibliotheek importeren.

Vee voor iOS downloaden

Vee is een betaalde app, maar daar krijg je veel voor terug. De applicatie kost 1,99 euro en is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb is iOS 8 of nieuwer en 44,7MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Vee for Video

Medious

€ 2,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Vee for Video
Vee for Video
Vee for Video
Vee for Video
Vee for Video
Vee for Video
Vee for Video
Vee for Video
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu