Stijlvolle kalender-app Vantage Calendar is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
3 maart 2017, 19:43
1 min leestijd
Stijlvolle kalender-app Vantage Calendar is Apples gratis App van de Week
Vantage Calendar

Vantage Calendar

Gratis

Reviewscore

7,5

Agenda’s heb je in alle soorten en maten, maar Vantage Calendar pakt het wel erg visueel aan. Als Apples gratis App van de Week kun je de app nu volledig gratis downloaden en gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Vantage Calendar is deze week gratis

‘Zet je tijd in een nieuw perspectief’, zo omschrijft Vantage Calendar zichzelf. De stijlvolle app doet alles wat je van een agenda en kalender gewend bent, maar laat je het uiterlijk volledig naar eigen smaak instellen.

De hele app is gehuld in een zwart design, waardoor uitgelichte afspraken in felle neonkleuren extra goed opvallen. Naast een kleurtje kun je met stickers op een overzichtelijke manier laten zien om wat voor afspraak het gaat. Een ballon bij een verjaardag, of een vliegtuig voor het tijdstip waarop je vlucht vertrekt.

Vantage Calendar

Met een druk op je scherm schakel je tussen het weekoverzicht, uuroverzicht en een speciale visualisatie-modus. Deze plaatst al je afspraken op een tijdlijn die over je scherm langs komt gerold.

Integreer je bestaande agenda’s

Het grote voordeel van Vantage Calendar is dat je er je bestaande agenda-apps in kunt integreren. Handig als je bijvoorbeeld Google Calendar, iCloud, Outlook of Facebook Events gebruikt. Al deze afspraken kun je gemakkelijk synchroniseren, zodat je ze er niet handmatig in hoeft te zetten.

Normaal gesproken kost Vantage Calender 3,99 euro maar nu Apple de agenda uitgekozen heeft als App van de Week is de app nu tijdelijk gratis. Iedere week zet Apple een app in het zonnetje door de prijs te verlagen en hem een prominente positie in de App Store te geven. Soms zijn dit games, maar deze week is het een productiviteits-app. Je hebt nog tot volgende week donderdagavond de tijd om je voordeel te doen met deze app-korting.

Vantage Calendar

Fortyfour AB

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen