Vandaag gratis: MasterBrain en SMS my Position

Redactie
17 januari 2010, 20:45
1 min leestijd
Vandaag gratis: MasterBrain en SMS my Position

Het AppEvent dat tot het einde van de maand loopt kende gisteren wat probleempjes. Gisteren zou de applicatie SMS my Postion gratis zijn, maar door wat foutjes bij Apple sprong de applicatie niet op gratis. Daarom is de applicatie vandaag wél gratis en vandaag natuurlijk ook de applicatie die vandaag gratis zou zijn. Dat is MasterBrain vandaag. Twee gratis applicaties dus.

SMS my Position

Met SMS kan je je huidige locatie naar iemand sms’en op 10 meter nauwkeurig. Een ontvanger kies je uit je telefoonlijst waarna je een afzender intypt. Helaas kan je het sms’je dat verstuurd wordt niet wijzigen. Het is een standaard sms’je waarin je plaats elke keer anders is. Bij het downloaden van deze app krijg je 10 sms’jes. Door via In-App Purchases €0,79 euro te betalen krijg je weer 10 nieuwe sms’jes.

MasterBrain

MasterBrain is al een zeer oud spelletje. Meestal heeft het de naam Master Mind en de bedoeling is dat je een code kraakt. Je hebt drie verschillende moeilijkheidsgraden met ieder een ander aantal kleuren. Door de bolletjes iedere keer op een andere kleur te zetten krijg je te zien of ze op de goede plaats staan, dat ze ergens ander moeten staan of dat ze nergens in de code zitten. Je krijgt elke keer tien pogingen.Beide zijn op 17 januari gratis!

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Onderwijs

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's