Vanaf 18 Januari gaat Free App a Day van start
Redactie

Het lijkt wel gratis applicaties te regenen; op dit moment is weliswaar er slechts één actie aan de gang maar de acties volgen zich steeds op!
In de maand december zorgde de actie Appvent er voor dat elke dag één betaalde game tijdelijk gratis werd tot en met 22 december. Snel daarna ging de actie van iTunes van start, 12 dagen lang werden er cadeaus weggeven waaronder twee applicaties. Op 1 Januari is ook de Nederlandse actie appevent van start gegaan met applicaties van Nederlandse of Belgische bodem die tijdelijk gratis waren.

Free App a Day

Over 9 dagen gaat er ook een soort gelijke actie van start, dan begint namelijk Free App a Day. Zoals de naam al verraadt worden er dus (weer) betaalde applicaties tijdelijk gratis. Deze actie is een initiatief van BlackSmith games, OpenFeint, ICS mobile en Tapjoy.
Alhoewel 18 Januari niet ver van ons verwijdert is, is de agenda nog niet gevuld. Ontwikkelaars kunnen zich nog steeds melden bij de organisatie en dan wordt beoordeeld of die applicatie geschikt is, een belangrijk beoordelingspunt is de kwaliteit.

Notificaties

Heb je geen zin om elke dag weer te kijken welke applicatie gratis is? Dan komt de functie van Free App a Day je tegemoet, op de homepage kan je je aanmelden voor een gratis notificatie dienst. Je selecteert de categorieën die je interessant vindt en wanneer een app van die categorie tijdelijk gratis is krijg je een mailtje.

Bron: Free App a Day

tipgever: Maik

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.