Van Nederlandse bodem: Loterij (+promo-codes)

Redactie
9 september 2009, 15:42
1 min leestijd

Tussen alle geruchten over de keynote van vanavond, zijn er vandaag ook nog interessante nieuwtjes van Nederlandse bodem. Zo ontvingen wij een e-mail van de ontwikkelaars van loterij. Met deze nieuwe applicatie kan je binnen enkele seconden kijken of je iets gewonnen hebt in de staatsloterij. Na het invoeren van je lotnummer zie je meteen na de trekking of je iets gewonnen hebt.

Het invoeren van de loten is heel gemakkelijk. Je moet de volgende velden invullen: Lotnummer, type lot en trekkingsdatum. Nadat je dit gedaan hebt, kijkt de applicatie elke keer bij het opstarten of de trekking al online staat. Als dit zo is, krijg je meteen te zien of je iets gewonnen hebt.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar heeft ons 5 promo-codes gestuurd. Om jullie meteen van de applicatie te laten genieten, zullen we deze vandaag moeten weggeven. Morgen is namelijk de trekking van de loterij. Om één van de codes te winnen, zal je mee moeten doen aan ons loting. Iedereen die reageert op dit bericht doet mee aan de loting. Na de keynote van vanavond zal ik de winnaars vermelden in dit bericht.

Loterij is te koop voor 79 cent.

Update: De winnaars zijn: Nivo, IKnidreeg, Daan, Ferry en Yoeri. De winnaars zullen nu een e-mail met hun code ontvangen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's