Vampiergame Bloodmasque tijdelijk gratis in App Store

Gijs Ettes
11 december 2013, 14:23
1 min leestijd
Vampiergame Bloodmasque tijdelijk gratis in App Store

Square Enix viert het succes van vampiergame Bloodmasque door de titel tot en met 16 december gratis aan te bieden in de App Store.

Vampiergame Bloodmasque is een populaire role playing-game die inmiddels ruim 500.000 keer is gedownload in de App Store. In de game, die werkt met de iPhone 4S en hoger, kruip je in de huid van een negentiende-eeuwse vampierjager die als taak heeft een einde te maken aan de plaag van bloedzuigers in Parijs.

Het knokken verloopt in de game ongeveer hetzelfde als bij Infinity Blade; ook hier heb je niet de mogelijkheid om de spelwereld te verkennen, maar moet je vechten door te tikken en vegen op het scherm. Het verbeteren van je personage is daarbij erg belangrijk om progressie te boeken.

Wat Bloodmasque, naast de setting, onderscheidt van Infinity Blade is de mogelijkheid om je gezicht te importeren in de game. Dat alleen al maakt het spel de moeite van het downloaden waard. Via deze link kun je Bloodmasque gratis installeren, maar let op: de download vereist tenminste 720MB vrije opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's