Update Zoek mijn iPhone app niet downloaden
Roel van Hout

Apple heeft een update voor de Zoek mijn iPhone app uitgebracht, maar die kun je beter niet downloaden: veel iOS 6-gebruikers krijgen een melding bij het inloggen.

De update voorziet de app van een icoon in de stijl van iOS 7, maar verdere veranderingen aan de interface zijn er niet: de app bevat nog steeds de lichtbruine achtergrond, die Apple er in iOS 7 uit zal gaan slopen.

zoek mijn iphone app

Aangezien iPhone-gebruikers met iOS 6.1.4 na de update niet meer kunnen inloggen, raden we je aan om nog even met de update te wachten, totdat Apple in een volgende update een oplossing voor het probleem biedt.

Zoek mijn iPhone app handig tegen diefstal

Voor wie de app niet kent: deze is handig wanneer je je iPhone om wat voor reden dan ook niet meer kan vinden. De app geeft namelijk tot op straatniveau nauwkeurig aan waar je iPhone zich bevindt. Mocht iemand er onverhoopt met je iPhone vandaan zijn gegaan, dan kun je inloggen op de speciale iCloud-site, en zo zien waar de iPhone zich bevindt.

Daarvoor moet je de Zoek mijn iPhone app natuurlijk wel eerst gedownload en ingesteld hebben – én hopen dat de dief niet zo snugger is om de app uit te schakelen. De app is gratis in de App Store, maar nogmaals, wacht even op de volgende update!

Zoek mijn iPhone

Apple

Gratis via App Store
Zoek mijn iPhone
Zoek mijn iPhone
Zoek mijn iPhone
Zoek mijn iPhone
Zoek mijn iPhone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.