Update Yellowbrick parkeer app
Redactie

Vandaag lanceert Yellowbrick een update van haar parkeer app. De verbeterde versie heeft meer functionaliteiten, werkt sneller en ziet er overzichtelijker uit.

Eenvoud

Bricken (het starten en stoppen van parkeren met Yellowbrick) met de parkeer app is voordelig en makkelijk. De automobilist voert alleen de parkeerzone in en met een druk op START wordt het betaald parkeren gestart.

Bij terugkomst hoeft de automobilist alleen nog de parkeersessie te stoppen. Het is zelfs mogelijk om een zone als favoriet aan te maken en hier een eigen naam aan te geven. Zo houd je zones eenvoudig uit elkaar en hoef je niets meer in te voeren op plekken waar je vaker parkeert.

De parkeerkosten gaan door het gebruik van Yellowbrick op straat gemiddeld met 15% omlaag.

Q-Park garages en P+R terreinen

Naast bricken kun je nog veel meer met de Yellowbrick app. Je kunt de locaties van 95 Q-Park garages en 47 Q-Park P+R terreinen vinden en een route plannen.

Op Schiphol kun je de app ook gebruiken om het parkeren te starten en te stoppen.

Meer mogelijkheden

Verder kun je al je transacties uit het verleden terug halen en bekijken. Je krijgt na elke parkeeractie een melding van de daadwerkelijke kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ook kun je met de vernieuwde app eenvoudig je auto terugvinden door een looproute te bepalen vanaf je huidige locatie. Yellowbrick heeft bovendien al aangegeven dat er meer updates zullen volgen.

De applicatie is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de mobile agency One Shoe mobile.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.