Update: WhatsApp 2.6.1
Redactie

Vandaag is de applicatie ‘WhatsApp’ van een update voorzien. De nieuwe update zorgt ervoor dat je groepsgesprekken kan starten. Voorheen was het niet mogelijk om groepsberichten te versturen, waardoor het gelijktijdig communiceren met meerdere personen erg moeilijk was. Voor dit soort handelingen prefereerden iPhone-gebruikers tot nu toe Ping Chat.

Populariteit van WhatsApp

Al enkele maanden staat WhatsApp bovenaan de ‘Top 25 betaald’ in de App Store. De reden dat WhatsApp zo populair is, zijn de ondersteunde platformen. Met WhatsApp kan je namelijk gratis berichtjes sturen naar iPhone-, iPod touch-, Blackberry- en Android-gebruikers. Daarnaast zijn er ook nog enkele versies voor telefoons van andere merken. Hierdoor kan je met de applicatie vrijwel elke smartphone-gebruiker gratis bereiken tegenwoordig.

Gratis bellen

Op dit moment is er nog geen applicatie waarmee je onbeperkt gratis kan bellen naar veel andere smartphone-gebruikers. De ontwikkelaars van Viber proberen hun applicatie op dit moment erg populair te maken, maar dat gaat niet lukken met alleen een iPhone-applicatie. Dit hebben ze ook ingezien. Rond maart zal de applicatie voor Android namelijk gelanceerd worden. Als de ontwikkelaars dan ook nog een Blackberry-applicatie lanceren, zou Viber net zo populair kunnen worden als WhatsApp.

WhatsApp Messenger (AppStore Link) WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
Beoordeling: 12+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.