Update Waze: app brengt je nog sneller op je afspraak
Wouter Nijsen

Goed nieuws voor de iPhone-gebruikers die een richtingsgevoel van een badeend hebben. Na het installeren van de Waze update kun je voortaan veel sneller en zonder problemen op je afspraak komen. De populaire gratis navigatie-app doorzoekt je agenda op afspraken die vervolgens op het navigatievenster getoond worden.

Je moet daarvoor wel eerst je afspraken van een locatie voorzien. Dat doe je terwijl je je afspraken in je agenda verwerkt. Wanneer je dat doet, hoef je enkel maar op een afspraak te tikken met je vingers en Waze berekent onmiddellijk de snelste route beschikbaar vanaf jouw locatie.

→ Ontdek meer navigatie apps!

Als je liever niet wilt dat Waze zich met jouw afspraken gaat bemoeien, kun je de integratie met de agenda nog altijd uitschakelen. Dat doe je door naar de instellingenmenu te gaan en daar de optie af te vinken.

Update Waze maakt app gebruiksvriendelijker

waze updateDe Waze update brengt naast ondersteuning voor de agenda ook enkele snelheidsverbeteringen en bugfixes. Welke fouten uit de navigatie-app zijn gehaald, laten de makers in de beschrijving op de App Store in het midden.

Afgelopen november werd Waze voor het laatst geupdatet. Die Waze update introduceerde toen de mogelijkheid om spraakgestuurd te zoeken naar adressen en plaatsen in 45 talen. Met je stem geef je een adres op, waarna Waze de juiste locatie voor je zoekt.

De vorige Waze update maakte het zoeken van een contact, plaats of adres sneller bereikbaar. In augustus werd een zogenoemde ‘Sleep Mode’ geïntroduceerd, die het makkelijker maakt de applicatie in en uit te schakelen, zonder dat deze volledig afgesloten hoeft te worden.

Waze navigatie & Live verkeer

Waze Inc.

7 (2 reviews)
Gratis via App Store

Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.